12-04-2009 | de roma | antwerpen | © melvin kobe

12-04-2009 | de roma | antwerpen | © melvin kobe

Stages

Radio Modern is altijd op zoek naar stagiairs die zich willen vastbijten in het verspreiden van de blijde boodschap die The House of Swing heet. Een saaie nine-to-five moet je bij ons niet komen zoeken, we nemen je mee on the road en leren je alle kneepjes van het vak.

 

STAGIAIR COMMUNICATIE

Onder de vleugels van de communicatieverantwoordelijke zorg je ervoor dat Radio Modern en alle nevenprojecten in de spotlights komen te staan. Je zorgt voor mooi drukwerk, schrijft persberichten, onderhoudt de website en sociale netwerksites, schrijft leuke teksten voor programmabrochures en zet mee de toon voor de algemene communicatie rond Radio Modern. Heb je een vlotte pen, inzicht in communicatieplanning en zin om de swing in sneltempo onder de knie te krijgen? Mail jill@radiomodern.be en kom stage lopen!

 

STAGIAIR PRODUCTIE

Orde scheppen in de chaos, dat is wat je doet als productiestagiair. Jij zorgt ervoor dat een Radio Modernfeest van de eerste tot de laatste minuut vlekkeloos swingt, dat de band voorzien is van een drumstel en de Modernettes van hun Beauty Boudoir. Jij bent het levende draaiboek van elke productie, en we leren jou hoe je precies de lakens uitdeelt zodat je zelf nog genoeg tijd hebt voor een rondedansje op de dansvloer. Uitslapen is voor ons geen probleem, maar je moet wel tot in de vroege uurtjes fit kunnen blijven. Overtuig jill@radiomodern.be van je kunnen.

 

STAGIAIR MARKETING

Babbel jij iedereen onder de tafel en krijg je een stofdoek verkocht aan een voddenmarchand, dan ben jij degene die we zoeken. Jij gaat op zoek naar nieuwe horizonten waar de Radio Modernvlag nog moet worden uitgezet en verspreidt zonder blozen het uiterst besmettelijke swingvirus. Je denkt na over nieuwe manieren om Radio Modern en nevenprojecten aan de man te brengen, boort nieuwe publieken aan en neust naar potentiële klanten. Verkoop jezelf aan hannes@radiomodern.be en rijf een mooie stageplaats binnen.

Radio Modern Mascotte